Máte ju aj vy? Najobľúbenejšia fólia...

aka je najoblubenejsia folia clanok TaishiFolie 

 

Je všade naokolo

 

Polepená kapoty, strecha, stĺpiky, interiér...dnes túto fóliu nájdete na mnohých autách, taxíkoch, mobiloch, notebookoch, motorkách alebo rôznych iných miestach. Je odolná voči poveternostným podmienkam, lepí sa pomerne jednoducho, dá sa nahrievať a naťahovať. 

Určite nie je žiadnym prekvapením, že na Slovensku je aj po niekoľkých rokoch ešte stále najobľúbenejšia a najrozšírenejšia fólia práve 3d čierna karbónová fólia alebo tzv. 3D čierny carbon.

 

3d cierny karbon karbonova folia taishi folie

 

Prečo sa teší takej obľube?

 

Táto fólia sa stala obľúbená hlavne kvôli čiernej farbe a vzoru, ktorý trochu pripomína skutočný karbón. Vzhľadovo iná no podobná je 4D karbónová fólia, je to v podstate upravená verzia 3d carbonovej fólie. Je lesklá a hladká. Karbónovú štruktúru teda necítiť na dotyk ako pri 3D karbonovej fólii.

No v skutočnosti sa na carbon najviac podobá najnovšia tzv. 5D karbónová fólia, ktorá má super lesklý vzhľad vďaka ochrannej priesvitnej vrstve.

 

5D carbon karbonova folia  leskly karbon taishifolie

 

Ďalším z dôvodov prečo je taká obľúbená je jej cena. Ponúka ju veľké množstvo výrobcov a v porovnaní s drahšími liatymi fóliami je práve karbónová fólia ešte drahšia ako klasické lesklé alebo matné farby. Rozdiel medzi liatou fóliou a polymérom si môžete prečítať v mojom minulom článku.

 

Ceny fólií  

 

Polymerický 3D čierny karbón sa ponúka už od 10 Eur za bežný meter (152x100cm), možno sa Vám podarí nájsť aj lacnejšie, ale dajte si pozor, aby ste nenatrafili na fóliu bez vzduchových kanálikov na spodnej strane, nakoľko tá sa lepí mokrým procesom a je vhodná len na rovné plochy, často sa predávajú pod značkou TR1. Viac o tom ako ich rozpoznať si môžete prečítať v článku o air free vzduchových kanálikoch.

 

Ak si aj vy chcete zľahka vytunovať svoje auto fóliou, stačí si vybrať fóliu z našej ponuky.

 

Chcem si objednať 3D čiernu karbónovú fóliu

 

Ak sa Vám článok páčil dajte mu LIKE alebo ho ZDIEĽAJTE ostatným.

Ďakujeme za každé zdieľanie alebo páči sa mi. 

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.