Opravné sady na auto

opravné sady Quixx System


Preliačina laku, drobná prasklina v čelnom skle, poškrabané plexisklo, zažltnuté svetlá, drobné škrabance na laku? Určite ste sa už stretli s niektorým z týchto problémov, no nie s každým problémom treba ísť hneď do servisu. Vedeli ste, že niekedy sa dajú opraviť lacno a rýchlo aj doma a zvládnete to aj sami? 

Predstavujeme Vám opravné sady na auto od Quixx System. Produkty Quixx sa riadia heslom "Repair it. Yourself!" to znamená, opravte si to sami! 

Made in Germany - všetky tieto produkty sú vyrobené v Nemecku a niektoré majú dokonca aj certifikáciu TÜV a DEKRA. Quixx produkty odporúčajú aj niektoré automobilky (napr. BMW, Mercedes, MINI) a sú používané aj profesionálmi.


POZOR! UPOZORNENIE!

Všetky tieto produkty používajte vždy iba podľa pokytov uvedených od výrobcu!

 


Poďme si spolu predstaviť jednotlivé produkty podľa oblastí:


Preliačiny laku - Repair

Drobná preliačina od dverí na parkovisku, jemné šuchnutie, stopy po krupobití,...asi ste sa už stretli s niektorým z týchto problémov. Niektoré drobné preličiny si viete opraviť aj sami doma. 


oprava preličín laku auta quixx dent repair kit

Sada na opravu preliačín Quixx Dent Repair Kit je sada vyvinutá s profesionálnymi opravármi laku. Rýchlo a lacno opravuje drobné deformácie karosérie laku.

Je to hobby opravná sada s profesionálnym výsledkom. Odstraňuje preliačiny bez poškodenia laku, dá sa použiť aj na opravu niektorých preliačín po krupobití.

Vyznačuje sa rýchlou a jednoduchou aplikáciou, zároveň šetrí peniaze pred drahými opravami a uchováva hodnotu auta.

Sada na opravu preliačín obsahuje všetko potrebné na aplikáciu.


Sklo - Glass

Takúto veľkú prasklinu ako na obrázku, už neopravíte, tu pomôže len výmena čelného skla. Ale na drobné prasklinky od kamienkov, ktoré sú menšie ako minca, tie sa ešte dajú zachrániť.

prasklina čelného okna auta


Sada na opravu čelného skla Quixx Windshield Repair Kit je sada na opravu čelného skla. Je to spoľahlivá a ekonomická alternatíva k drahej výmene čelného okna.  

Väčšina drobných prasklín na skle sa dá ľahko a rýchlo opraviť vďaka špeciálnej aplikácii živice. Je to vysoko efektívna a priehľadná živica založená na technológii tekutého skla.

Táto sada obsahuje všetko potrebné na opravu drobných prasklín na čelnom skle a zároveň je vhodná na opravu všetkých typov autoskiel.

Stabilizuje a zaceľuje poškodené miesto, zabraňuje drobným prasklinám od kamienkov pred prasknutím celého čelného skla.


Svetlá - Light

Matné, zašlé alebo zažltnuté svetlá nie sú nijak neobvyklé, týmto problémom trpia častokrát aj prémiové značky. Naštastie sa to v niektorých prípadoch dá pekne zrenovovať a svetlá môžu vyzerať opäť ako nové.

leštenie zašlých svetiel quixx headlight restoration kit


Sada na renováciu svetiel Quixx Headlight Restoration Kit & Lens Restorer obnovuje staré matné a zažltnuté plastové svetlá.

Matné alebo zažltnuté svetlomety sú nebezpečné, znižujú svietivosť a zároveň sú problémom na STK. Po renovácii s touto sadou vyzerajú svetlá ako nové a len za zlomok ceny ich výmeny.

Sada na obnovu svetlometov obsahuje všetko potrebné na dosiahnutie profesionálneho výsledku.

Táto sada eliminuje zažltnutie, obnovuje viditeľnosť, dodáva dlhotrvajúcu ochranu, zvyšuje UV odolnosť a odpudzuje nečistoty a cestnú špinu.

Súčasťou sady je aj prípravok na zakonzervovanie svetlometov, aby Vám svetlá ostali čo najdlhšie ako nové.

Konzervačný prostriedok ponúka úplnu ochranu svetlometov, jeho jedinečné zloženie vytvára pevnú a dlhotrvajúcu vysoko lesklú ochrannú vrstvu.

Táto vrstva je odolná voči poveternostným vplyvom a čistiacim prostriedkom, zároveň obsahuje aj UV ochranu proti zažltnutiu.  

Osobne odporúčame po preleštení svetiel použiť priehľadnú polyuretánovú alebo aspoň PVC fóliu. Je to najlepší spôsob, aby Vám preleštené svetlá ostali ako nové, čo najdlhšie.

Ak nechcete dávať fólie na svetlá, tak druhý najlepší spôsob je ochrániť ich keramickou ochranou, tretí je syntetický vosk, alebo bezfarbený lak.



Paint

Škrabance od kľúčov, škrabance pod kľučkami, škrabance od umývania na kefách. Existuje veľa možností ako sa môže doškrabať lak. Niektoré škrabance sa naštastie dajú opraviť bez prelakovania.

oprava drobných škrabancov na laku Quixx Paint Scratch Remover

Odstraňovač škrabancov z laku Quixx Paint Scratch Remover je 2 krokový systém na odstraňovanie malých škrabancov z laku. Sada je vhodná pre všetky typy lesklých lakov vrátane metalíz.

Ak máte škrabanec až do základovej farby, táto sada Vám nepomôže. Jednoducho to otestujte tak, že vylejete vodu na škrabanec, ak ho nevidno, dá sa odstrániť pomocou leštiacich pást.

Ak ale škrabanec vidno, aj keď sa tam nachádza voda, tak prešiel cez vrstvu bezfarebného laku až do základovej farby.

Výrobca neodporúča používať výrobok na polykarbonáty.


Acrylic 

Doškrabané plexisklá na motorke, prípadne na helmách motoriek sú bežná záležitosť. Vedeli ste, že niekedy sa dajú tieto škrabance z plexiskla odstrániť a predídete tak kupovaniu nového kusu.  

škrabance na plexiskle motorky Quixx Acrylic scratch remover


Odstraňovač škrabancov z plexiskla Acrylic Scratch Remover je systém na odstraňovanie malých škrabancov z plexiskla. Táto sada je vhodná pre motocykle, okná člnov, akrylové vane, nábytok z 

akrylového skla, čelné a zadné svetlomety, plexisklo v kabíne auta, okná prívesov a obytných karavanov,...

Výrobca neodporúča používať výrobok na polykarbonáty ani na lakované povrchy.


Sortiment opravných sád od QUIXX System sa neustále rozširuje a my ho postupne dopĺňame do našej ponuky.

Veríme, že keď vyskúšate tieto produkty, budete spokojní ako ostatní zákazníci, ktorí ich už vyskúšali.


Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.