TOP fólie 2018

Avery Roaring Thunder 

Značková liata fólia na štýl Chameleónu v leskom aj matnom prevedení od firmy Avery Dennison. Prechádza medzi farbami - fialová, žlto oranžová a modrá

Podobná fólia k Avery Roaring Thunder je od 3M Flip Deep Space.


avery dennison roaring thunder


3M Psychedelic 

Liata folia na štýl chameleónu, v tieni sivá, na slnku rôzne dúhové farby - momentalné jedna z najdrahších fólií na trhu po chrómových fóliach. Nakoľko sa jedná o novinkum, tak cena fólie sa pohybuje okolo 100eur/bm (bežný meter 152x100cm). Čašom bude cena klesať, čím viac bude rozšírená.


3M psychedelic fólia


Na trhu sa už objavili aj lacnejšie napodobeniny psychedelic fólie, napríklad polymerická fólia TeckWrap Fireworks, je podstatne lacnejšia, avšak aj jej cena sa pohybuje okolo 40-50 eur/bm. Dokonca ponúkajú už aj viacero farebných variantov ako originál 3M - biela, sivá, čierna, modrá,...


Chrómové fólie

Pre niekoho su zaujimavé chromové fólie, avšak nie klasické strieborné a zlaté, tie sú už trošku gýčové...ale chróm v inych farbách ako napríklad modrá, červená, zelená, fialová, atď. 

Ceny kvalitných chrómových fólií napríklad od firmy HeXis sa pohybujú okolo 150 Eur/bm. Okrem ceny majú ešte jednu nevýhodu, a to zložitejšie lepenie. 

Ak sa veľmi natiahnu, strácajú svoj zrkadlový vzhľad. Preto sa odporúča zveriť lepenie chrómových fólií iba odborníkom, ktorí s tým už majú skúsenosti.


Chrómové car wrap fólie


Matné chrómové fólie

Okrem zrkadlových chrómových fólií existujú aj tzv. matné chrómové fólie. Nemajú zrkadlový vzhľad, ale majú výraznú matnú farbu. 


Matný chróm červený APA


Tmavo modrá lesklá metalická fólia

Osobne mám slabosť na modré farby, a preto hľadám a zaraďujem do ponuky aj také modré fólie, ktoré sa mne osobne páčia. 

Táto tmavo modrá lesklá polymérická fólia s metalickým efektom sa nachádza aj v našej ponuke.

Konkrétne táto fólia sa mi páči zo všetkých najviac. No nie je modrá ako modrá, preferujem tmavo modrú.


Tmavo modrá lesklá metalická fólia


3M Black Rose alebo KMPF Red Black Iridescent

Krvavo červená až bordová farba s tmavým nádychom to je 3M Black Rose alebo KPMF Red Black Iridescent. Táto farba sa nemusí páčiť každému, no nájde si veľa svojich fanúšikov.


KPMF Red Black Iridescent


Cementová siva 

Novinka v našom eshope ako polymérická cementová sivá lesklá fólia. Samozrejme na objednávku sa dá aj liatá fólia napríklad od firmy Hexis, alebo iných. Ceny sa tam pohybujú od 30eur/bm a viac.


Nardo grey cementová sivá fólia



Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.